Öne Çıkanlar londra ingiltere Gallipoli Restoran Gallipoli angel Dilek Livaneli londra Atatürkçü Düşünce Derneği londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Avrupanın en yaşanabilir şehirler

Bu haber kez okundu.

Galatasaray'da Tudor'un yerine sürpriz isim
Galatasaray'da Igor Tudor'un yerine Fransız teknik direktör Laurent Blanc'ın getirileceği öne sürüldü. Fanatik'in haberine göre takımda Fransızca konuşan oyuncuların çok olması nedeniyle böyle bir hamle yapılacak.Fotomaç gazetesi Radio RMC'ye dayandırdığı haberinde Sofiane Feghouli'nin Galatasaray'dan ayrılmak istediğini iddia etti. Habere göre Cezayirli oyuncu Rennes takımına gidecek. Hatta bu takımın teknik direktörü Sabri Lamouchi'yle bir görüşme geçrekleştirildi.Galatasaray Teknik Direktörü Tudor yönetime savunmasını verdi. Tudor, Dursun Özbek'le yaptığı görüşmede düşüşün nedenlerini anlatırken, transferin yetersiz olduğunu belirtti.Muslera'ya Arjantin'den talipArjantin Ligi ekibi River Plate'in kaleci arayışlarına başladığı ve listedeki isimlerden birinin de Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera olduğu belirtildi.Roma'da forma şansı bulmakta zorlanan Cengiz Ünder için Galatasaray'ın girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Galatasaray'ın devre arasında 20 yaşındaki kanat oyuncusunu kiralamak istediği ifade edildi. Milli futbolcunun menajeri Ömer Uzun açıklamalarda bulundu. Sezon başında Türk futbolu adına tarihi bir bonservis bedeli karşılığında Roma’ya transfer olan ancak Türkiye’nin transfer gündeminden düşmeyen Cengiz Ünder konusunda İtalyan kulübü son noktayı koydu. Milli futbolcunun menajeri Ömer Uzun Roma kulübü ile geçen hafta yaptığı görüşmede İtalya kulübünün devre arası için Cengiz’i bırakma gibi bir planları olmadığını kendisine ilettiğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.