Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Galatasaray, Kasımpaşa'yı 3-2 yendi

Süleyman Seba Sezonu'nun 25. hafta maçında Galatasaray, Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Maçın ayrıntıları haberimizde.Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri 52. dakikada Selçuk İnan, 55. dakikada Umut Bulut ve 65. dakikada da Burak Yılmaz kaydetti.
Mücadeleye iyi bir başlanğıç yapan ev sahibi Kasımpaşa'nın gollerini ise 18. dakikada Andre Castro ve 43. dakikada da Tunay Torun attı.
Bu sonuçla Galatasaray, puanını 55'e çıkararak maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, Kasımpaşa ise 29 puanda kalırken maç fazlasına rağmen averajla 12. sıraya indi.
48. dakikada Burak Yılmaz'ın topuk pasında topla buluşan Umut Bulut'un vuruşu az farkla üstten auta gitti.
50. dakikada Adem Büyük'ün geriye çıkardığı topla buluşan Andre Castro'nun sert şutu savunmaya çarparak kornere çıktı.
51. dakikada Kasımpaşa mutlak bir golden oldu. Bu dakikada Alpaslan'ın kullandığı köşe atışında Adem Büyük'ün kafa vuruşunda Muslara'nın tokatladığı top üst direkten geri döndü. Pozisyonu takip eden Hamit Altıntop tehlikeyi uzaklaştırdı.
52. dakikada Galatasaray farkı bire indirdi. Bu dakikada Sneijder'in pasında Yasin Öztekin, çaprazda topla buluştu. Bu oyuncunun pasında savunmanın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Selçuk İnan, yakın mesafeden topu filelere gönderdi: 2-1.
55. dakikada Galatasaray beraberliği buldu. Bu dakikada Sneijder, Yasin Öztekin'i kaçırdı. Bu oyuncu daha müsait durumdaki Umut Bulut'u gördü. Golcü oyuncu boş kaleye meşin yuvarlağı gönderdi: 2-2.
65. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Selçuk'un ara pasına hareketlenen Umut Bulut'un ortasında Burak Yılmaz kafayla tamamladı ve meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını öne geçirdi: 2-3. Diğer dakikalarda başka bir gol olmayında mücadele 3-2 Sarı kırmızıların üstünlüğü ile sonuçlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.