Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş

Bu haber kez okundu.

Galatasaray Sigthorsson'a rest çekti futbolcu sahalara döndü

Sezon başında milli takımdayken sakatlanan ve aylardır "Ağrılarım var" diyerek takıma katılamayan Kolbeinn Sigthorsson'a sert çıkan Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu "Artık sabrımız kalmadı. Ya oyna ya da bavulunu topla git. 10 gün içinde takıma katıl yada yolları ayıralım" dedi. Bu rest sonrasında da Sigthorsson düz koşuya çıktı.İzlandalı oyuncuyla ilgili bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Kulüp, bonservisini almayı planladığı yıldız futbolcu için sağlık kuruluna başvururken, "Sorunlu ve yaşadığı sakatlıklar sonrasında geç dönen bir oyuncu" şeklinde rapor aldı. Bunun üzerine Galatasaray Yönetimi, Sigthorsson'u kiraladığı ortaya çıktı.

DÖRT ÜLKE GELDİ

Dün idmana dönen Sigthorsson'u 4 aylık süre zarfında 20'den fazla doktor görürken hepsi de "Artık oynamalı" raporu verdi. 26 yaşındaki yıldız, tedavisi için ayrıca İzlandalı bir kondisyoner ve Norveçli fizyoterapist ile Norveç, İspanya, İzlanda ve Türkiye olmak üzere dört ülke gezdi.Galatasaray Kulübü ise sağlık kurulunun uyarısı ile kendini garantiye aldı ve Sigthorsson'un tedavi masrafları için kulübün kasasından tek kuruş çıkmadı. Tüm masrafları İzlandalı kendi cebinden karşıladı. Florya'da birçok kişi, Sigthorsson için "Dünyada birçok kişi gördü, neyi olduğunu anlayamadı" yorumunu yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.