Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Aktuel Event filiz altın kelebek ödül töreni kurban ayramı tv programı Yeşilçam günlerine İngiltere komedi

Bu haber kez okundu.

Galatasaray taraftarı Taksim'de şampiyonluğu böyle kutladı

Galatasaraylı taraftarlar, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde toplanarak şampiyonluğu meşalelerle kutladı.Galatasaray'ın 2014-2015 Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba sezonunu şampiyon olarak tamamlamasının ardından, sarı-kırmızılı taraftarlar Taksim'e akın etti. İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda toplanan taraftarlar, meşaleler yakıp marşlar söyleyerek şampiyonluğu kutlarken, çevredeki bazı vatandaşlarda alkışlarla şampiyonluk sevincine ortak oldu. Yollarda da araçlarının üzerini Galatasaray bayrakları ile kaplayan taraftarlar da, korna çalarak coşkuyu yaşadı. Öte yandan bazı taraftarlar da şampiyonluk coşkusunu Nevizade'de kutladı. Galatasaraylıların sevinç gösterileri geç saatlere kadar devam etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.