Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Galatasaraylı Sinan Güler zehirlendi

Beko Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Liv Hospital'a Trabzonspor Medical Park ile oynanan maçtan önce kötü haber geldi. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla büyük bir alkış toplayan yıldız oyuncu Sinan Güler zehirlendi. Gıda zehirlenmesi geçirdiği ifade edilen Sinan Güler'e kısa süre içerisinde müdahale edildiği ve serum tedavisine başlandığı belirtildi. Galatasaray sağlık ekibi, Sinan Güler'e yaptığı tüm müdahalelere rağmen tecrübeli basketbolcunun Trabzonspor Medical Park maçında oynamasını sağlayamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.