Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Galatasaraylı Younes Belhanda'ya iki talip

Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Faslı yıldız Younes Belhanda yeniden transfer haberlerinin öznesi oldu. Fransa medyasında, ülkenin iki takımı, Monaco ve Nice'in Belhanda ile ilgilendiği haberleri yer aldı. Nice, sezon başında da bu oyuncuyu kiralamak istemişti. Monaco'nun ise kötü gidişten kurtulmak için tecrübeli futbolcu için kiralama teklifi yapacağı vurgulandı. Belhanda bu sezon Galatasaray’da forma giydiği 15 maçta 5 asist yaptı.
Öte yandan Galatasaray’da sezonun ilk yarısında Younes Belhanda, Serdar Aziz ve Badou Ndiaye ile birlikte, en hırçın futbolcular olarak da öne çıktı. Ligin geride kalan bölümünde Belhanda 1 kırmızı 3 sarı, Serdar Aziz 1 kırmızı 2 sarı, Ndiaye de birer kımızı ve sarı kart gördü. Sarı-kırmızılı takımda Mairano ve Fernando da altışar kezle en fazla sarı kart gören oyuncular oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.