Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

Gelmiş geçmiş en büyük sponsor, TTFF tarih yazdı

AVRUPA AJANSI (AVA) - KUZEY KIBRIS Türk Cumhuriyeti’nin önde gelen yardımsever iş insanlarından olan ve yaptığı yardımlar ile halkın büyük sevgisini kazanan Halil Falyalı, Londra’da yaşayan vatandaşlarını da unutmadı. Falyalı, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu’na (LTTFF) iki yıllık süre için Ana Sponsor oldu. Sponsorluk miktarı gelmiş geçmiş en büyük miktar oldu.

LTTFF Başkanı Osman Ercen

Sponsorluk sonrasında LTTFF tarihinin en genç Başkanı ünvanına sahip Osman Ercen yaptığı açıklamada yakın arkadaşı dostu Halil Falyalı’ya teşekkür etti.

Ercen şöyle konuştu;
“44 yılını dolduran Türk Toplumu Futbol Federasyonu başkanı olarak iş insanı Halil Falyalı’ya yönetim kurulum ve şahsım adına çok teşekkür ederim. TTFF 1.Lig , 2.Lig ve Veteranlar Ligleri için yapmış olduğu destek ve katkı bizler için çok büyük önem taşımaktadır. İngiltere’de yaşayan Türk vatandaşlarına desteğini sürdüreceğini her platformda ifade eden Sayın Halil Falyalı ile yaklın ilişkilerimiz önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecektir.”

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu’ndan eski sponsor AKOL’a teşekkür

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu’na (TTFF) 2018-2020 sezonu sponsoru olan Akol Group şirketine teşekkür edildi. TTFF Yönetim Kurulu adına yapılan teşekkür şöyle: “Akol Gurup ailesine ve Niyazi Sanal’a sonsuz teşekkür ederiz.”

BEKLENEN BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile sürdürülen temasların sonucunda geçen hafta perşembe günü saat 14.00’de İstanbul TFF Riva Tesislerinde Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) adına Başkan Osman Ercen, Onursal Başkan Nural Ezel ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Kartal Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Başkan Vekili Servet Yardımcı ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ile birlikte tarihi bir toplantı gerçekleştirdi.

Samimi bir atmosferde geçen toplantının ardından TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı Londra heyetine isimleri yazılı Türkiye Milli Takım Formalarını hediye etti.
Toplantıda alınan bir dizi kararlar doğrultusunda en önemlisi ileriki bir tarihte TFF Yetkililerinin Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonunu (TTFF) Londra’da ziyaret edip ikili temasları başlatması kararıydı. Bir diğer önemli karar ise TTFF U12 ve U14 Karmalarının pandemi sonrası Türkiye ziyareti ve bu tip ziyaretlerin artarak devam etmesi konusunda görüş birliğine varılmasıydı. Toplantı sonrası TTFF Başkanı Osman Ercen TFF Başkanı Nihat Özdemir’e verdiği destekten dolayı ve başkatılan ikili ilişkilerin kurulmasından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.