Öne Çıkanlar Gallipoli Restoran Gallipoli angel Dilek Livaneli londra Atatürkçü Düşünce Derneği londra Türk markaları Londra Büyükelçisi Ertaş londra bayram Lig Şampiyonu Trabzonspor UK TTFF Discnow Cyprus Cyprus Premier Lig

Bu haber kez okundu.

Gökhan Töre Beşiktaş'a dönmek istiyor

Sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla West Ham'a kiralık giden Gökhan Töre'nin devre arasında Beşiktaş'a dönüp dönmeyeceği sorusu gündemden düşmüyor. İngiliz ekibinde formsuzluğuna sakatlıkları da eklenince 1.5 aydır formaya hasret kalan Töre, beklentilerin çok altında kalarak büyük hayal kırıklığı yaşadı ve yaşattı.Adeta sürgüne dönüşen İngiltere macerasını ocakta sona erdirmeye can atan milli futbolcu, siyah-beyazlı takıma geri gelebilmek için Başkan Fikret Orman'ı telefonla aradı.Gökhan Töre yaptığı görüşmede, "Beşiktaş'ı ve arkadaşlarımı çok özledim. Geri dönmek istiyorum" ifadelerini kullandı. Orman'ın da yanıtı şöyle oldu: "Şenol hoca ile konuşacağım. Sonra neler olacağını görürüz."Sakatlıklar yüzünden kanatlarda sıkıntı yaşayan ve uzun maratonda alternatifleri çoğaltmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, Töre'nin sezon sonunu beklemeden dönüşüne sıcak bakıyor.Töre, bu sezon 6'sı ilk 11'de olmak üzere West Ham formasıyla 8 resmi karşılaşmada sadece 1 asist yapabildi. Beşiktaş özlemiyle yanıp tutuşan genç yıldız, son olarak 1 Ekim'de Middlesbrough ile oynanan maçta 45 dakika sahada kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.