Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu Min-Jae Kim

Bu haber kez okundu.

Hidayet Türkoğlu, 'Enes Kanter'e beni haklı çıkardığı için teşekkür ediyorum'

15 Temmuz darbe girişimi, başarısızlığa uğrayan terör örgütü FETÖ'nün destekçisi Enes Kanter'e Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan eleştiri geldi. CNN Türk'te bir programa katılan Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, NBA'de forma giyen Enes Kanter'le iki yıl önce aralarında bir tartışma yaşandığını hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

"Kendisine 'kafası çalışmıyor' diye bir ithamda bulunmuştum. Türk medyasına konuşmuştum. Ve beni haklı çıkardığı için teşekkür ediyorum. Bulunduğu durumda kimse olmak istemezdi gerçekten. Vatan haini durumunda, ülkeden tamamen kopmuş bir durumda. Allah kimseye öyle bir evlat vermesin."

SPORCU PRİM İÇİN MİLLİ FORMA GİYMEZ

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı görevini de yürüten Türkoğlu, Milli Takım oyuncuları hakkında sıkça gündeme gelen prim konusunda ise "Herkes bilsin ki hiçbir sporcu prim için milli forma giymez" değerlendirmesinde bulundu. Basketbol tribünlerinde fanatizmi önlemek adına futboldaki Passolig gibi bir sistemin getirilmesinin şu anda gündemde olmadığını ancak fikirleri değerlendirebileceklerini belirten Türkoğlu, Milli Takım'ın güç kaybetmemesi adına, basketbolda yabancılara daha az yer vermeyi planladıkları sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.