Öne Çıkanlar Ambargoed İngiltere Başbakanı Theresa May Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Sırrı Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda

Bu haber kez okundu.

İngiliz basını açıkladı,  "Robin Van Persie artık göremeyecek"

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan Akhisar - Fenerbahçe maçının 37. dakikasında gözüne darbe alan ve hastaneye kaldırılan Robin Van Persie için İngiliz basını 'Bir daha asla göremeyecek' diyerek durumu oldukça abarttı. Fenerbahçe'nin Akhisar'la karşılaştığı mücadelenin 37. dakikasında girdiği bir ikili mücadelede darbe alan ve gözünde ufak yırtılmaya bağlı kanama meydana gelen Robin Van Persie'nin sakatlığını İngiliz The Sun gazetesi biraz abarttı. Fenerbahçe doktoru Burak Kunduracıoğlu'nun 'Önemli bir durum yok' açıklamasına rağmen The Sun 'Sol gözü bir daha asla göremeyecek' başlığı attı. Haberde pozisyonu anlatan İngilizler, ardından Van Persie'nin gözünden ameliyat olması gerektiğini, sol gözünü kaybettiğini ve bir daha o gözüyle göremeyeceğinden korkulduğunu yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.