Öne Çıkanlar WHO londra Istanbul Photo Awards 2023 Photo Awards 2023 sergisi Türkmenköy londra Doğu Ekin İngilterenin başkenti Londra Hatay yöresi yemekleri Londrada Türk Mutfağı Haftası Türk Mutfağı Avrupalı Türk Markalar Birliği londra

Bu haber kez okundu.

İngiliz Ligindeki Türk Takımı Ware FC’de hedef Şampiyonluk 

AVRUPA SPOR/ÖZEL HABER-İngiltere BetVictor Isthmian South Central Division ligindeki tek Türk takımımız olan Ware Fc, 27 Ekim 2020 tarihinde  oynanan maçta rakibi Harlow Town’u 6  golle yenerek üçüncüğe  oturmasını bildi. 

Cumartesi maç var


Northwood - Ware FC 

7 Kasım 2020 Cumartesi
Maç Saati: 3pm
Stad: Northwood Park


İngiliz liglerindeki Türk futbol takımları bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Ware FC-Futbol Kulübü 1892 yılında kurulan ve şu anda Isthmian League South Central Division’da performans sergileyen  Türk takımı. 

Mehmet Elitok

Mehmet Elitok bilindiği gibi Türk Toplum Futbol Federasyonunda asbaşkanlık yaptığı dönemde gençler ligini canlandırdırarak ve bir senede gençler ligindeki takım sayısını 6’ya çıkararak büyük başarıya imza atmıştı.  Gençlere büyük önem Ware FC asbaşkanı Mehmet Elitok, Ware FC çatısı altında yaklaşık 50 genç takım olduğunu ve her gün için daha da büyüdüklerini söyledi. Yaklaşık 1000 tane 18 yaş altı oyuncularının olduğunu ve her gün Türk ailelerin de çocuklarını getirmeye başladığını söyledi. Yetenekli Türk gençleri Ware FC takımında gönmek bizi sevindirir. 

 
Ware FC asbaşkanı Mehmet Elitok ( ortadaki) ve İnanç Elitok (soldaki) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.