Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc chp haberleri muharrem ince türkiye

Bu haber kez okundu.

İngiliz polisi, Galatasaraylı Türkleri yakalayıp adalete teslim edeceğiz

Avrupa Ajansı (AVA)-ÖZEL HABER-İngiltere’nin başkenti Londra’da, 1 Ekim’de tarihinde, Emirates Stadı’nda oynanan Şampiyonlar Ligi Arsenal Galatasaray karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle, İngiliz polisi Galatasaraylı Türkleri Arsenal maçı için arıyor. Avrupa Ajansı’na özel ulaşan İngiliz Polisi (Metropolitan Police Service) sahaya atılan yabancı maddeler ve yakılan meşaleler ile ilgili  9 Türk’ün görüşlerine başvuracak.

Özellikle Emirates Stadı’ndaki stad görevlisinin sahaya atılan yabancı maddeler ve yanan meşaleleri yerden topladığı anda tekrar üzerine atılan meşaleler nedeniyle yere düşmesi araştırılıyor.

Özel suçlar ve operasyonlardan sorumlu İngiliz polis dedektifi David Birrell, Londra merkezli Türk Avrupa Ajansı’na şunları söyledi: 

 “Halka açık alanda atılan yabancı maddeler ve meşaleler suçtur kesinlikle kabul edilimez. Galatasaraylı taraftarlar şiddet ve kabul edilmeyen davranışlarda bulunarak hem kendi taraftarlarını hemde stadta bulanan Türk ve İngiliz taraftarları tehlikeye atmışlardır. Stad içi ve stad dışı olayları birlikte ele alarak araştırıyoruz. Suçluları yakalayıp adalete teslim edeceğiz. 

İngiliz polis dedektifi David Birrell, Avrupa Gazetesi ve Avrupa Ajansı’na yaptığı açıklaamda 020 8246 0076 ve 0800 555 111 telefon numaralarını vererek yardım istedi.Emirates Stadı’nda oynanan Şampiyonlar Ligi Arsenal Galatasaray karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle, İngiliz polisi Galatasaraylı Türkleri Arsenal maçı için arıyor. Avrupa Ajansı (AVA) ÖZEL HABER

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.