Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

İsmail Kartal 'Emenike'ye sahip çıkalım'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Sözlerine, "Geçen hafta kötü oynadık ve üç puan kaybettik. Bunun üzüntüsünü yaşadık" diye başlayan İsmail Kartal, "Hemen bu maçın olması nedeniyle zorlu maça hazırlandık. Bu maç öncesi toparlanmamız ve maça en iyi şekilde hazırlanmamız gerekirdi. İyi konsantre olduk. Maça başlarken elimizde olmayan sebeplerden dolayı sıkıntılar yaşadık. Maçın başında Gökhan Gönül sakatlandı, bir Emenike olayı oldu. Ondan sonra Raul'ün sakatlığı yaşandı. Bir antrenörün yaşayabileceği tüm olumsuzlukları yaşadık" dedi.

Emenike'ye sahip çıkan İsmail Kartal taraftara seslenerek şöyle devam etti; "İlk yarı net 3 pozisyon yakaladık. Emenike de gol atmak ister ama kaçırdı. Kalbi çok temiz bir çocuk. Rakibimiz de şampiyonluğğıa oynayan bir takım. Şampiyonluğa oynayan takım karşısında herkes oyuncusuna sahip çıkmalı. Lütfen biz şampiyonluğa oynuyoruz, biz onları memnun etmek için çalışıyoruz. Emenike de bir anlık üzüntüden dolayı bu hareketi yaptı. Devre arasında hem kendini daha fazla kaybetmemek için Weboyu oyuna aldık. Taraftarımız her şeyin daha iyi olmasını istiyorlar ama biz de onları mutlu etmek istiyoruz. Şampiyonluk yolunda takımımıza güvensinler, destek versinler."Maçın teknik analizini de yapan Kartal, "Bir çok bölümde rakibimize üstünlük sağladık. Bu sene 5 derbi oynadık dördünü kazandık, bir tanesini yenildik. Bir tanesini de nasıl kaybettiğimiz ortada. Önemli olan diğer maçlarda da aynı ciddiyet ve konsantrasyonu ortaya koymak, bunu sağlarsak her takımı yenebiliriz. Bu alınan üç puan tüm camiamıza ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz" yorumlarını yaptı. 

Emenike'nin formasını çıkarmasını nasıl karşıladığı sorusuna İsmail Kartal, "Taraftarımızın daha hoşgörülü olması ve futbolcusuna biraz daha sahip çıkması lazım. Futbolcu bu coşkuyu arkasında hissederse daha fazlasını yapmak ister. Ama tepki gelice eli ayağı titrer, yapmak istediklerini yapamaz. Taraftar bize inansın destek versin. Biz onları mahcup etmedik. Golü birinci dakikada atmak isterdik ama son dakikada geldi. Önemli bir galibiyet aldık inşallah kalan 9 maçı da kazanıp şampiyon oluruz" diye sözlerini bitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.