Öne Çıkanlar Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Türkler Apollo Philharmonic Orchestra Edmonton Rovers

Bu haber kez okundu.

İtalya ve İspanya maçı ne zaman ? EURO 2020 yarı final ve final tarihleri

Sürprizlerin yaşandığı son 16 turunda bazı favori takımlar elenmişti.İki günlük aranın ardından, turnuvaya Cuma akşamı İsviçre-İspanya ve Belçika-İtalya mücadelesiyle devam edildi. Günün ilk maçında normal süresi 1-1 eşitlikle sona eren İsviçre-İspanya karşılaşması penaltı vuruşlarına gitti. İsviçre kalecisi Sommer'in iyi performansına karşın, İsviçreli oyuncular seri vuruşları gole çevirmekte zorlandı. İspanya'da Mikel Oyarzabal belirleyici penatıyı gole çevirdi ve İspanya'yı yarı finale taşıdı. Karşılaşma 3-1 İspanya lehine sonlandı.

Günün ikinci maçında, turnuvanın favorileri arasında olan iki takım Belçika ve İtalya karşı karşıya geldi. Almanya'da oynanan karşılaşmada İtalya maçın büyük bir bölümünde Belçika'ya üstünlük kurdu ve karşılaşmayı 2-1 kazanarak yarı finale çıktı.

İtalya ve İspanya yarı finalde 6 Temmuz Salı günü karşı karşıya gelecek.

İtalyanlar coştu ! İtalya EURO 2020’de yarı finale çıktı, taraftarın sevini tıkla !



Turnuva, 11 Temmuz'da Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanacak olan final maçıyla sona erecek.

Turnuvanın kalan maç programı ve saatleri şöyle (saatler TSİ):
ÇEYREK FİNAL
3 Temmuz Cumartesi
ÇF3: Çek Cumhuriyeti - Danimarka (19:00, Bakü)
ÇF4: Ukrayna - İngiltere (22:00, Roma)
4-5 Temmuz
Maç yok.
YARI FİNAL
6 Temmuz Salı
YF1: İspanya - İtalya (22.00, Londra)
7 Temmuz Salı
YF2: ÇF4 galibi - ÇF3 galibi (22.00, Londra)
8-9-10 Temmuz
Maç yok
FİNAL
11 Temmuz Pazar
YF1 galibi - YF2 galibi (22.00, Londra)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.