Öne Çıkanlar Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna

Bu haber kez okundu.

İtalyan teknik direktörden Cüneyt Çakır'a sert sözler
Cüneyt Çakır’a eleştiri yapan İtalya’nın teknik direktörü Giampiero Ventura, “Umarım hakemin İsveç’e verdiği izni Milano’da bize de verirler. Bu derece önemli bir maçta yönetimi böyle yapamazsın. Maçın hakkı en az beraberlikti. Tekrarlıyorum, bu seviyenin hakemi daha dikkatli olmalıydı” ifadelerini kullandı.İtalya’nın tecrübeli stoperi Leonardo Bonucci ise, “İsveç’in maçı kavga çevirme arzusunu önlemeliydi. Ancak bu durumda da darbeye darbeyle yanıt vermeliyiz” açıklamasını yaptı.Karşılaşmanın 30. saniyesinde Toivonen’in kendisine dirsek attığı vurgulayan Bonucci, “Maçın 30. saniyesinde Toivonen, burnuma dirsek attı ve burnum kırıldı. Toivonen oyundan atılmalıydı. Söyleyecek çok şey yok. Daha büyük bir hakem, İsveç’ten en az 1 oyuncuyu atardı”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.