Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa muharrem ince maç ne zaman koronavirüs gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc

Bu haber kez okundu.

Kamerunlu futbolcu Alex Song o takımla 3 yıllık sözleşmeyi kabul etti

Osmanlıspor'da tarihi başarı, dünyaca ünlü yıldızlarla taçlanacak gibi duruyor. Şubat ayında Olimpiakos ile kozlarını paylaşacak olan Başkent ekibi kadrosunu güçlendirmek için flaş isimlere yöneldi.UEFA Avrupa Ligi'nde Zürih maçını tribünde izleyen ve menajeriyle birlikte yönetimle bir görüşme gerçekleştiren Song, düşünmek için zaman istemişti. 29 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun Süper Lig ve kulüp hakkında bilgiler topladıktan sonra kararını verdiği ve Osmanlıspor'a 'Evet' yanıtı gönderdiği öğrenildi.Bu gelişme üzerine Song'la 3 yıllık bir sözleşme üzerinden el sıkıştığı öğrenilen Osmanlısporlu idarecilerin Rubin Kazan'la bonservis şartlarını görüşmek üzere harekete geçtiği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.