Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu hava durumu 24 haziran seçimleri Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi Londrada komedi Suna Hurman

Bu haber kez okundu.

Kayserispor Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri

Ligde bu hafta Kayserispor ile Fenerbahçe arasında Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı’nda bu akşam saat 20.00’de başlayacak haftanın kapanış maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
Her iki takım, lig tarihinde bu akşam 44. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 43 maçta Fenerbahçe 27, Kayserispor 6 galibiyet aldı, 10 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertlilerin 96 golüne, sarı-kırmızılılar 44 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan müsabaka 3-3 bitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.