Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere acun ılıcalı Londradan İtalya turuna londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

Konyaspor Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri

Geçen hafta Kadıköy'de Osmanlıspor ile golsüz berabere kalan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışında Konya'dan 3 puanla dönmeye çalışacak. Ligde bir maçı eksik olan Fenerbahçe, haftaya lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde 60 puanla 2. sırada girdi.Bu sezon deplasmanda 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-lacivertliler, Süper Lig'de son 6 maçında mağlup olmadı. Söz konusu 6 maçı 4 galibiyet ve 2 beraberlikle geçen Fenerbahçe, Torku Konyaspor'la ligin ilk yarısında sahasında oynadığı maçı Jose Fernandao'nun golüyle 1-0 kazanmıştı.Ev sahibi Torku Konyaspor ise tarihinin en başarılı dönemlerinden birini geçiriyor. Sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Aykut Kocaman yönetimindeki yeşil-beyazlılar, 2016 yılında sahaya çıktığı 17 resmi maçta (10 lig, 7 kupa) da kaybetmedi. Son yenilgisini 27 Aralık 2015'te Beşiktaş deplasmanında alan Torku Konyaspor, 50 puanla 3. sırada yer alıyor.Konya ekibi sahasında da yenilgiyi unuttu. Ligde iç sahadaki son 11 maçta kaybetmeyen Aykut Kocaman'ın öğrencileri, bu sezon Konya'daki tek yenilgiyi 29 Ağustos 2015'te Galatasaray karşısında 4-1'lik skorla yaşadı.

Konyaspor Fenerbahçe ne zaman saat kaçta?

Torku Konyaspor ile Fenerbahçe arasında Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda yapılacak maç bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

AYKUT KOCAMAN 6 KEZ PUAN ALDI

Fenerbahçe’de bir döneme damgasını vuran Aykut Kocaman, artık Torku Konyaspor’un başarısı için mücadele ediyor. Kocaman teknik direktörlük kariyeri boyunca farklı takımlarla Fenerbahçe’ye karşı bugüne kadar 15 maça çıktı. Bu maçlarda 4 kez Aykut Kocaman yönetimindeki takımlar kazanırken 2 kez beraberlik 9 kez yenilgi yaşandı. Geçen sezon Konya’da oynanan maç 1-1 berabere biterken bu sezon Kadıköy’de kazanan 1-0’lık skorla Fenerbahçe oldu.

ROBIN VAN PERSIE DERBIYE SAKLANDI

Fenerbahçe, Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın son çalışmasını dün sabah Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptı. Merak edilen konu Robin van Persie’nin durumuydu. Hollandalı yıldızın yapılan kontrolleri sonrasında ağrılarının dinmediği görülünce Galatasaray ile oynanacak derbi maçı da düşünülerek Torku Konyaspor maçının kadrosuna alınmadı. Tecrübeli oyuncu kendisine hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

SAVUNMALARIN MAÇI

İki takım da son haftalarda savunmada gösterdikleri performansla dikkati çekiyor. Süper Lig'in en az gol yiyen (19) takımı Fenerbahçe, 5 haftadır kalesini gole kapattı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, son 5 maçta Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Osmanlıspor karşısında gol yemedi. Ligde yaklaşık 2 aydır gol yemeyen ve kalesini 453 dakikadır gole kapatan Volkan, en son 12 Şubat'ta Kasımpaşa karşısında 87. dakikada rakip takıma gol şansı tanımıştı.Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra ligin en az gol yiyen (27) 3. takımı olan Torku Konyaspor ise, son 10 maçta rakiplerine sadece 3 gol şansı verdi.

MARKOVİC VE MEİRELES YOK

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları süren Lazar Markovic ve Raul Meireles, Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Bu sezon sakatlıklarından dolayı takıma fazla katkı veremeyen iki oyuncu, bu maçta da arkadaşlarını yalnız bırakacak. Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie hafta içi takımdan ayrı dinlenme amaçlı özel antrenmanlar yaptı. Teknik direktör Vitor Pereira, bu maçta Van Persie'nin yerine forvette Jose Fernandao'yu tercih edebilir.

Sarı-lacivertlilerin, Torku Konyaspor maçı için muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer, Caner Erkin, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Volkan Şen, Diego Ribas, Jose Fernandao (Van Persie).

DERBİ ÖNCESİ 2 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de, gelecek hafta içi Galatasaray'la yapılacak derbi öncesi iki futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertli takımda üçer sarı kartları bulunan kaleci Volkan Demirel ve Diego Ribas, Torku Konyaspor karşısında sarı kart görmesi durumunda, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.