Öne Çıkanlar londra SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın Kahramanmaraş UK londra Avukat Alpan Uz Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport Redstone Solicitors

Bu haber kez okundu.

Londra Boğaziçi FC  2, Royal FC 0

AVRUPA SPOR/LONDRA - İngiliz Sunday Tropy kupalarında Türk Futbol Takımımız Boğaziçi Fc, güçlü İngiliz rakibi Royal FC takımını yenerek bir ust tura çıktı. Boğaziçi Fc Başkanı Erdogan Baca, Avrupa Spora maçla ilgili şöyle konuştu:

Erdogan Baca’dan teşekkür

“Geçen pazar günü oynadığımız Sunday Tropy Cup maçında Takımımız Boğaziçi Fc, çok güçlü rakibimiz Royal FC takımına 2 gol atarak yendik ve bir ust tura çıktı. Maçımıza gelip desteklerini esirgemeyen yönetim kurulu üyesı ve MTG başkanı sayın Zeki Salih’e Londra Türk masterlerı başkanı sayın Ümit Çıkıkçıoğluna Trabzonspor UK başkanı sayın Sinan Kaya başkana, Türkmenkoy FC başkanı sayın Mustafa Derecı, Wear Fc kulübü yönetıcısı Mehmet başkan, Hasan Tabak zafer hocamıza, Deniz hocaya Dumlupınar Yeni Malatya başkanı sayın Ali Perçin beye, Okan genç arkadasıma, bunun yanında bizlere destek veren tüm seyircilerimiz ile sayın federasyon başkanı Serdar Sarı bey ile kıbrısdan bizleri arayıp tebriklerini sunan asbaşkan Osman Ercen’e ve bizlere mesajlarla tebrik gönderen herkese teşekkürler. Ne demiştik bir elin nesi var iki elin sesi var, saygılar”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.