Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

Londra Dumlupınar Yeni Malatyaspor 2019 ve 2020 Sezonuna hazır

Avrupa Ajansı Spor (AVA) Londra - Londra’nın en büyük café ve restaurant malzemesi tedarikçisi olan Roneford catering ltd, Dumlupıınar Yeni Malatyaspor futbol takımının 2019-2020 Sezon Sponsoru oldu.

Ali Perçin şunları söyledi:

“Londra Türk toplumunun futbol ligi olan TTFF gururu Dumlupınar Yeni Malatyaspora 2019-2020 sezonunda sponsor olmustur. Hayırlı olsun. Sen-ben yok biz varız. Oyna dum dum oyna kayısı…”

Yılın Futbolcusu Hasan Göray Dumlupınar Yeni Malatyaspor’la devam

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) liglerinde heyacan devam ediyor. TTFF’nin başarılı takımlarından Dumlupınar Yeni Malatyaspor’da geçen sezon gösterdiği performansla yılın futbolcusu seçilen değerli futbolcuları Hasan Göray ile anlaştığını duyurdu.

Dumlupınar Yeni Malatyaspor Başkanı Ali Perçin şunları söyledi:

“KKTC’nin köklü ve efsane kulüplerinden olan MTG’deki başarılı futbol yaşamından Londra Türk futbolunun köklü kulüplerinden olan Türkmenköy’e transfer olan Hasan Göray’a tekrar hoşgeldin diyoruz. Gösterdiği başarıyla geçen sezon Londra Türk liginin efsanevi kulublerinden Dumlupınar yeni Malatyaspor’a transfer olan ve 2018-2019 TTFF liginde gösterdigi performansla yılın futbolcusu seçilen değerli futbolcumuz örnek sporcu evladımız Hasan Göray ile devam diyoruz.

Ayhan Serttaş’a teşekkür

Ali Perçin: “Aslen Magosalı olan ve Dumlupinar Yenimalatyaspor kulubü asbaşkanlarından değerli spor adamı örnek işadamı sayın Ayhan Serttaş başkanımızın büyük katkılarıyla Hasan Göray, 2019-2020 sezonunda kulubümüzde futbol oynamaya devam edecektir. Sen - ben yok biz variz! Oyna dum dum oyna kayısı!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.