Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

Lucescu'dan, Türklere övgü dolu sözler

Ukrayna basınına konuşan Romen asıllı teknik direktör futbol taraftarlarıyla ilgili genel soruları yanıtladı. Taraftarların iyi terbiye edilmesi gerektiğine işaret eden Lucescu Türklerin vatanseverliliğini övdü. Lucescu, “Türklerin belki oyunun detaylarıyla ilgili az bilgisi olabilir. Ama Türklerin vatanseverliliği en muhteşem, yüksek düzeyde. Onların kendi takım bayraklarına olan sevgisi inanılmaz.” dedi.

Türkiye’de antrenörlük yaptığı yıllarda anılarını paylaşan Lusecku, “İsviçre ve başka yerlerde Galatasaray ve Beşiktaş kampında bunun tanığı oluyordum. Otelden ayrılıp sahaya gittiğimiz sırada yol boyu ev ve dairelerde Türk bayraklarının asıldığını görüyorduk. Orada böylece Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray taraftarlarının yaşadığını anlıyorduk. Dostluk maçları sırasında oraya 5 bin Türk geliyordu. Türkler sırf Türk takımlarını izlemek için Belçika, Hollanda ve Fransa’dan geliyordu. Böyle bir sevgiyi başka yerde bulmak çok zor. Türkler oyunu izlemek için işi gücünü bırakıyordu. Türkler için tarih ve gelenek önemli.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: CHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.