Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Manisaspor Galatasaray canlı yayın maç bilgileri

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Manisa’yı Arena’da 4-0’la deviren Galatasaray, rövanşa yedek oyuncularıyla çıkacak. Kupada çıktığı 8 maçta 7 gol atan Pandev, mücadeleye ilk 11’de başlayacak. Ayrıca sakatlıktan kurtulan Aydın Yılmaz’ın da karşılaşmaya ilk 11’de başlaması bekleniyor. Aslan’ın yarı finali neredeyse garantilediği bu karşılaşmada, Manisa, maçı uzatmaya götürmek için gol yemeden 4 kez fileleri havalandırmaya çalışacak. Galatasaray 1 gol atsa bile, Manisa’nın en az 6 gol atması gerekecek. Bu açıdan bakıldığında iki takım açısından da adeta resmi hazırlık maçı kıvamında bir 90 dakika oynanacak.

Ulusoy’la ilk defa
Maçın hakemi Alper Ulusoy, ilk kez Galatasaray’ın bir mücadelesini yönetecek. Manisa’nın daha önce 2 maçında düdük çalan Ulusoy’la, Siyah-Beyazlılar 1 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti.

Olcan kart görürse...
Galatasaray’da Olcan Adın, bugünkü maç öncesi ceza sınırında. Tecrübeli futbolcu Manisa karşısında kart görmesi halinde, Sarı-Kırmızılı ekibin kupadaki yarı final ilk maçında forma giyemeyecek. Manisa’da ise Ümit Yasin, Metin Yüksel ve Hakan Barış sınırda, Nikola Mikic ise kart cezalısı.

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 19.45
YAYIN: ATV
Hakem: Alper Ulusoy

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.