Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu Min-Jae Kim

Bu haber kez okundu.

Michael Schumacher'in sağlık durumu hakkında açıklama geldi

47 yaşındaki eski sporcu, profesör Jean Francois Payen’in başlarında olduğu 15 uzman hekim tarafından gözetim altında tutuluyor. Hareket kabiliyetini geri kazanamayan efsane pilot, tekerlekli sandalyeye bağlı yaşıyor ve özel araçlarla hareket ettiriliyor.

Tedavi sürecinde Schumacher'in, ailesi ile olan iletişimine de sınırlı seviyede izin veriliyor. İsviçre'den gelen raporlara göre Schumacher büyük bir iç depresyonda yaşıyor ve ailesinin sesini duyduğunda duygusal anlar yaşıyor.

Efsane pilota, Formula 4'te yarışan oğlu Mick Schumacher'in yarış haberleri iletiliyor. Bu bilgilerin Michael Schumacher'in tedavisine olumlu etki etmesi bekleniyor.Efsane pilot, 2013 yılında kayak yaparken kaza geçirmiş ve kafasını bir kaya parçasına vurarak komaya girmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.