Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Nottingham İngilizlerin Atatürk saygısı Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu koronavirüs hava durumu 24 haziran seçimleri

Bu haber kez okundu.

Milan, Hakan Çalhanoğlu ile yollarını ayrıyor

Akşam'ın Transfermarketweb'e dayandırdığı habere göre, geçtiğimiz sezonun başında Leipzig'e transferi an meselesi olan fakat yüksek bonservis nedeniyle gerçekleşemeyen transferi sonrası İtalyan devi milli yıldız ile yollarını ayırma kararı aldı.Bu kez bir diğer Bundesliga temsilcisi Bayer Leverkusen eski oyuncusu Hakan Çalhanoğlu ile ilgileniyor. Leverkusen'in üst düzey yöneticisi Hakan Çalhanoğlu'nun transferi için Milan ile görüşme halinde.
Hakan Çalhanoğlu'nun Bayer Leverkusen'e transferi önümüzdeki yaz transfer sezonunda gerçekleşebilir. Hakan Çalhanoğlu bu sezon Milan formasıyla çıktığı toplam 35 maçta 2 gol 13 asistle oynadı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.