Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu hava durumu 24 haziran seçimleri Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi Londrada komedi Suna Hurman

Bu haber kez okundu.

Naim Süleymanoğlu 3 yıl önce bakın ne itiraf etmiş
Milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun Posta Gazetesinden Canan Dalyıldız'a verdiği röportajdan bir bölüm:- İşte en sevdiğim anlar! Dökülün lütfen!Evlenmedim ama itiraf edeyim; çocuklarım var. Benim soyadımı taşıyan, hem de 4 tane! 3 kız bir anneden. Onlar Türkiye'de ve annelerinin yanında kalıyor. Biri de yurt dışında annesinde kalıyor.- Vay vay vay! Bugüne kadar neden söylemediniz ki?Öyle gerekti. Evlilik dışı. Ha illa olmalı mı nikah, zannetmiyorum ama saklamak istedim. Ama bugün söyleme ihtiyacı duyuyorum; züriyetsiz değilim.- Anladım! Ama neden sakladığınızı anlamadık!Özel hayatımla gündeme gelmek istemedim. Herkesin kendine göre bir sebebi vardır. Benim de öyle, zorlamasan olmaz mı Canan! Ay elimi verdim kıza, kolumu kaptırdım! İmdat! (Kahkaha atıyor).- Bizde sorular böyle! Yanıt bekleniyor...Belki daha iyi yetişsinler diye, belki onlar da görünmek istememişlerdir. Hiç kimse bu ayrıntıları düşünmüyor. Ama ben sahip çıkıyorum ve benim nüfusumdalar. Onlarla çok iyiyiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.