Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

Nur Tatar Manchester’da gururlandı

Manchester’da düzenlenen Dünya Büyükler Tekvando Şampiyonası’nda İrem Yaman 62 kiloda dünya şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı. Nur Tatar 67 kiloda dünya ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Türkiye toplamda bir altın, bir gümüş ve iki bronz kazandı. TC.Londra Büyükelçi müsteşarı Cem Işık, İrem Yaman’ı Manchester’da tebrik etti.

Manchester’da düzenlenen Dünya Büyükler Tekvando Şampiyonası’nda İrem Yaman 62 kiloda dünya şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı. . TC.Londra Büyükelçi müsteşarı Cem Işık, İrem Yaman’ı tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.