Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç hangi kanalda kktc türkiye maç ne zaman koronavirüs gazete londra turk

Bu haber kez okundu.

Prandelli 'Galatasaray Arsenal'i temkinli oynayarak yenecek'

Avrupa Ajansı (AVA) Ümmügül Günay Kırca / Londra-Özel Haber-Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile yarın akşam karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'ın Tenik Direktörü Cesare Prandelli, basın toplantısı düzenledi. İtalyan hocaya maç kadrosunun nasıl olacağı ve Sivas maçından farklı bir kadro mu oluşturacağı soruldu. Prandelli, 'Antrenmana bakıp fiziksel sorun varsa kadroda birkaç değişiklik olabilir' yanıtını verdi. Arsenal maçının taktiğinin nasıl olacağı sorusunu Galatasaray'ın hocası şu şekilde cevapladı: 'Sivas maçında 1 saat iyiydik. Yarınki maçta taktiğimiz farklı olacak. Yarı sahamızda dengeli olmamız lazım Arsenal'e karşı. Temkinli olacağız.' Arsenal'i nasıl yeneceksiniz sorusunu Blerim Dzemaili yanıtladı. Dzemali 'İyi oynar, sağlam durursak maçı kazanabiliriz' dedi. 

Prandelli, 'Avrupa maçlarında daha çok koşacağız. Türkiye Ligi'ne göre daha çok mücadele etmesi lazım oyuncularımın. Top kaybedince hemen kazanma arzusuyla oynamaları lazım. Uzun yıllar Arsene Wenger gibi bir takımı çalıştırmak her teknik direktörün rüyasıdır. Ama bu sadece İngiltere'de oluyor' diye konuştu. Avrupa Gazetesi adına Editör Vatan Öz, 'Galatasaray Emirates Kupası sahibi olarak yarınki maça çıkacak. Bu oyuncular için moral kaynağı oldu mu' sorusunu yöneltti. Prandelli, 'Bu tarz deneyimler tecrübe sağlar. Oyuncular üzerinde olumlu etkisi olur . Umarız yarın için olumlu katkısı olur' yanıtını verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.