Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri

Bu haber kez okundu.

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim'e ağır eleştiri

NTVSpor'da yorumculuk yapann Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında yaptığı değerlendirmelerde Fatih Terim'in Gökhan Töre'yi milli takıma alması kararına tepki gösterirken, 3 oyuncunun da bir daha milli formayı giymemesi gerektiğini belirtti.Yaşanan olayın çok ağır olduğunu kaydeden eski milli oyuncu, "Gökhan Töre olayı yaşandı ve bu çok gündemde oldu. Fatih hoca, 'evlattır niye kaybedelim' diyor. Ama ben de diyorum ki, bir daha 3'ünü de almam. Tabanca çekilmez, ama gençtir, aramıştır diğer çocukları, kabul etmemiştir özürlerini. Fatih hoca şurada hata yapıyor, alma 3'ünü de. Uzaya mı çıkaracaklar bu takımı? Silah çekti ağır bir şeydir, almam bir daha 3'ünü de. Milli takım kapılarını kapatacaksın abi. O gelirse, ben gelmem falan, öyle bir şey yok. Pele olsan ne yazar? Gelmeyin bir daha milli takıma kardeşim" ifadelerini kullandı.

"MİLLİ TAKIM BAŞKA BİR ŞEY"
Dilmen, futbol oynadığı dönemde sakat sakat oynadığını kaydederken, "Benim omzumda bir kırık var. Fatih hoca da Piontek'in yardımcısı. İzlanda ile hazırlık maçı, yalvardım hocaya oynamak için. Bir daha kırıldı kolum. Hakikaten milli takım başka bir şey" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.