Öne Çıkanlar Demir Leydi Ambargoed Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler

Bu haber kez okundu.

Rıdvan Dilmen derbi sonrası Cüneyt Çakır'a yüklendi

Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 1-0 mağlup ettiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Cüneyt Çakır’a yüklenerek ”Cüneyt Çakır'a kalsaydı maçı 1-0 Galatasaray kazanacaktı. Beşiktaş – Galatasaray maçı Şampiyonlar Ligi maçı olsaydı muhtemelen UEFA dinlendirirdi Cüneyt hocayı” dedi.
İşte Dilmen’in açıklamalarından satır başları…
“Maç aslında geçen hafta dışarıda başladı. Hem Galatasaray hem Beşiktaş demeçlerle öç alma yarışına girdiler. Galatasaray açısından zorla zorla kenardan bir oyuncuyu belki Mariano mu, Linnes mi dersin. Çünkü kadro bu, taktik bu.
Beşiktaş’a gelince cuma gecesi 1 de maçı bitiyor Bence orada kalıp uyusalar daha iyi olurdu. Ama planlama yapılmış gelinmiş. 6 oyuncu farklı oynar diye düşünürken Atiba’da oynamadı.. Beşiktaş’ın 11’inde sürprizle karşılandı. Ağır favori görünen Beşiktaş o kadro sonrası ama’ya döndü iş.”
“UEFA CÜNEYT ÇAKIR’I DİNLENDİRİRDİ”
“Galatasaray bütün olumsuzluklara rağmen bu kadroyla sahada kalmaya çalıştı. VAR’a gelelim. Cüneyt Çakır hafta içi Inter-Tottenham maçını yönetti. Beşiktaş-Galatasaray maçı Şampiyonlar Ligi maçı olsaydı muhtemelen UEFA Cüneyt Çakır’ı dinlendirirdi. VAR olmasaydı, Cüneyt Çakır'a kalsaydı maçı 1-0 Galatasaray kazanacaktı.”
“VAR OLMASA BAMBAŞKA İŞLER…”
“Bana göre VAR’ın verdiği kararların tamamı doğruydu. VAR olmasa bambaşka işlerle karşılaşacaktık. Beşiktaş’ta Ljajic’in dışında Eren’in dışında penaltıyı da gören olmadı. Vida’nın bir pozisyonu var. Hakemde orada yalandan gitti baktı. Pozisyon yakın çünkü. Kurala göre doğru.
Onyekuru elle oynadı mı oynamadı? Ondan önce müdahale ver mı ben göremedim. Zaten bu maçı iki kulübün medyayla etkilemek için başlatılan bir şey. 7 günlük bir maç Hakikaten üzücü. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz diyor ki; Fikret beyle görüştüm ve benim haberim yok diyor.”
“VAR’A İTİBAR EDİLMEYEN TEK ÜLKE”
“VAR olmasaydı biz ne konuşacaktık.Eren penaltı yapmış, Onyekuru eliyle almış. Bunu konuşacaktık. Eren’in pozisyonu VAR’da görülmeye bilir. Ama kafada kalmayacak. Her hafta MHK sessizliğini koruyacak doğru bildiğini yapacak Allah’tan başkada kimseye hesap vermeyecek. VAR’a itibar edilmeyen tek ülke bizizdir herhalde.
Pepe niye federasyona gidiyor? Necip’e 6 ay para vermesen ağzını açmaz. Pepe oynamıyor bak. Bana kimse sakat falan demesin. Portekiz’den geliyor 2 hafta dinleniyor. Ondan sonra oyun kalitemiz düşüyor.
Beşiktaş ve Galatasaray beklentilerin çok altında oynuyor. Sivasspor’u da tebrik ediyorum. Hakan Keleş’in biraz daha kendini geliştirmesi lazım. Beşiktaş’ta bende vardım dedi bu yarışta. Galatasaray’da bu yarış içinde olacaktır. Adil bir oyun olduğunu herkes çözün ama.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.