Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Rıdvan Dilmen şampiyonluk hakkında konuştu

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Başakşehir ile Fenerbahçe'nin 2-2 berabare kaldığı ve Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından değerlendirmede bulunan Rıdvan Dilmen, şunları söyledi:

"Yöneticiler Prandelli'yi gönderip Hamza Hamzaoğlu kardeşimizi getirmekle doğru karar verdiler. Galatasaray camiasına şampiyonluk hayırlı olsun. Sonuna kadar hakettiler. Galatasaray, 2 başkan ve 2 teknik adam değiştirerek, büyük özveriyle kenetlenerek şampiyon oldu. Galatasaray gibi kulüpler en zayıf dönemlerde yerden kalkmasını bilirler. Galatasaray sokak kedisi, rızkını aradı. Mücadele etti, yattı, kalktı, zıpladı. Fenerbahçe birden bire ev kedisine dönüştü" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.