Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı altın kelebek ödül töreni kurban ayramı tv programı sigarasız nesil Bursa Kebap Evi londra Ziynet Sali Kral Charles banknotları

Bu haber kez okundu.

Roberto Carlos, Al Arabi ile anlaştığını açıkladı

Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ile yollarını ayıran Roberto Carlos'un yeni kulübü belli oldu.

ESPN Brazil'e konuşan Roberton Carlos, Katar ekibi Al Arabi ile anlaştığını açıkladı. Carlos, "Al Arabi'ye çok büyük beklentilerle geldim. İyi bir takım ortaya çıkarmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Teknik direktörlük kariyerine Anzhi'de yardımcı hoca olarak başlayan Carlos, sonrasında Sivasspor'u çalıştırmıştı. Sezona Mustafa Reşit Akçay ile giren Akhisar Belediyespor, sezon ortasında takımın başına Carlos'u getirmişti.

Akhisar Belediyespor'da Mustafa Reşit Akçay'ın ardından göreve getirilen Roberto Carlos döneminde Ege temsilcisi, 18 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 21 puan topladı. Bu maçlarda 24 gol atan Akhisar Belediyespor kalesinde 25 gol gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.