Öne Çıkanlar Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları Tugay Durak The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Dünya Eğitim Forumu Girne Üniversitesi Türkler

Bu haber kez okundu.

Rusya ve Katar'da yapılacak Dünya Kupası için FIFA zorda

Rusya Spor Bakanı Vitaliy Mutko, R-Sport Ajansı’na verdiği demeçte, 2018 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak olan Rusya’nın bu alanda yürüttüğü hazırlık çalışmalarının mevcut siyasi ve ekonomik şartlara rağmen plana göre sürdürüleceğini kaydetti. Bilindiği üzere FIFA, 2018 ve 2022 Dünya Kupası organizasyonlarına ev sahipliği yapacak Rusya ve Katar’da yapılan hazırlıklara ve bu ülkelerin organizasyon yeterliliğine ilişkin olarak yürüttüğü denetimleri kısa bir süre önce tamamlamıştı. Bir yıllık denetimlerde 75 uzman görüşü alınırken, 200 bin sayfa civarında da resmi rapor kaleme alındı. Öte yandan, ilgili denetimler üzerine FIFA’dan bugün yapılan açıklamada da 2018 ve 2022 Dünya kupası organizasyonlarına ev sahipliği yapacak Rusya ve Katar’ın seçim süreçlerine ilişkin olarak yapılan denetim çalışmalarında herhangi bir ihlale rastlanmadığı belirtildi. Rusya'nın sesi R-Sport Ajansı’na verdiği demeçte bu konuya da değinen Bakan Mutko, ‘‘Zor ekonomik ve siyasi koşullara rağmen Dünya Kupası için yürütmekte olduğumuz hazırlık çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. Tüm faaliyetlerin açık, şeffaf ve erişilebilir olabilmesi için gereken her şeyi yapacağız’’ diyerek sözlerini tamamladı. (Rusya'nın sesi)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.