Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Şiar Özgül yedinci maçında kemer için dövüşecek

Doğtaş Exclusive’in ana sponsorluğunda, antrenörü Murat Hussein’in gözetiminde antrenmanlarını sürdürürken, Özgül kardeşler, yaptıkları maçlarda çıkardıkları üstün dövüş ile İngiliz boks otoritelerinin dikkatini çekmeye devam ediyorlar.Her iki boksörün menejerliğini yapan Mehmet Aba’nın verdiği bilgiye göre, Şiar Özgül 2 Mayıs Cumartesi akşamı York Hall’da yapacağı 7. Maçında Matt Scriven ile karşı karşıya gelecek. Bu maç aynı zamanda Şiar Özgül’ün Londra’daki ilk kemer ‘International Title’ mücadelesi olacak.

Yoğun bir şekilde bu maça hazırlanan Şiar, “benim için çok önemli bir maç olacak. Uzun zamandır beklediğim bir kemer mücadelesiydi. Kazanmak için aralıksız çalışıyorum” dedi.

ÖNDER ÖZGÜL 5. MAÇINA ÇIKACAK

Aynı Klübün diğer boksörü Önder Özgül ise aynı akşam Londra’daki 5. Maçında Jody Meikle ile karşı karşıya gelecek. Türkiye’de yaptığı 110 maçın 80’inini nakavtla kazanan Önder, aynı başarıyı İngiltere’de de sürdürdürerek kazanmak için için mücadele edecek.Menejer Mehmet Aba, her iki boksöre verdikleri destekten dolayı, doğtaş yöneticisi Veyis Açıl’a teşekkür ederek, yaptıkları tüm maçları kazanan özgül kardeşlerin önemli maçlara imza atacaklarını kaydetti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.