Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

Sivasspor Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri

4. yıldıza doğru adım adım ilerleyen Galatasaray’ın kupa molası... Sarı-Kırmızılılar, Arena’da 4-1’lik skorla devirdiği Sivasspor’la, bu kez 4 Eylül Stadı’nda rövanş maçına çıkıyor.
ÖNEMLİ İSİMLER GÖTÜRÜLMEDİ
Turu geçen taraf, Ziraat Türkiye Kupası’nda adını finale yazdıracak. Finale çıkan takımın rakibi, yarın Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanacak maçla belli olacak. Sivas’a giden kafilede Muslera, Burak, Sneijder, Melo ve Selçuk gibi yıldızlar yer almıyor.Pazar günü Arena’da oynanacak Beşiktaş derbisini düşünen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu mücadelede yedek oyuncularına şans tanıyacak. Kupa golcüsü Pandev, sezon sonunda gönderilecek olan Dzemaili, haftalardır kulübeden çıkamayan Koray Günter, Muslera’nın cezası nedeniyle ligde şans bulan Sinan Bolat gibi isimlerin sahadaki yerlerini alması bekleniyor.
MUHTEMEL 11'LER
SİVASSPOR
Ertuğrul
Cicinho
İbrahim Ö.
Ümit
Fatih
Burhan
Kadir
Mehdi
Utaka
Aatıf
Batuhan

GALATASARAY

Sinan
Tarık
Koray
Semih
Olcan
Yekta
Dzemaili
Bruma
Emre
Aydın
Pandev

STAT: 4 Eylül
SAAT: 20.30
YAYIN: ATV
HAKEM: M.İlker Coşkun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.