Öne Çıkanlar Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi

Bu haber kez okundu.

Trabzonspor 5 Mersin İdmanyurdu 1

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan ve hakem Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı karşılaşma 5-1 Trabzonspor üstünlüğüyle sonuçlandı.Konuk ekibe farklı skoru getiren goller 30. dakikada Mehmet Ekici, 45 ve 56. dakikalarda Sefa Yılmaz, 69. dakikada Serol (k.k) ve 90+1'de Oscar Cardozo'dan gelirken, Mersin İdmanyurdu'nun tek sayısını 81. dakikada Sinan Kaloğlu kaydetti.Alınan bu sonucun ardından Trabzonspor 40 puanla 4. sıraya yükseldi. Mersin İdmanyurdu ise 32 puanla 7. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Mersin İdmanyurdu deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak. Trabzonspor ise Gaziantep deplasmanına gidecek..

TRABZON'DA DENİZ YILMAZ ŞOKU

Spor Toto Süper Lig'de, deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşan Trabzonspor'da, sakatlıklar ve kart cezası nedeniyle 6 futbolcu kadroda yer alamadı. Bordo-mavililerde kart cezalısı Aytaç ile sakatlıkları süren Yusuf, Yatabere, Onur, Berkalem'in yanı sıra Deniz Yılmaz da rahatsızlığı nedeniyle maç günü kadrodan çıkartıldı. Trabzonspor'da izinli olan Constant da maç kadrosunda yer almadı.

ERSUN YANAL SÜRPRİZ YAPMADI

Teknik direktör Ersun Yanal, Mersin İdmanyurdu karşısında sahaya Hakan Arıkan, Ferhat Atik, Uğur Demirok, Medjani, Mustafa Akbaş, Mehmet Ekici, Cardozo, Erkan Zengin, Bosingwa, Sefa Yılmaz ve Salih Dursun ilk 11'i ile çıktı. Karadeniz ekibinde İbrahim Demir, Aykut Demir, İshak Doğan, Majeed, Soner Aydoğdu, Musa Nizam ve Özer Hurmacı da yedek kulübesinde oturdu.

EV SAHİBİNDE İKİ EKSİK

Mersin İdman Yurdu ise Trabzonspor maçına 2 eksikle çıktı. Sakatlanan Serkan Balcı ile kart cezalısı Vederson 18 kişilik kadroda yer almadı. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçında sakatlanan Mitrovic ise iyileşmesinin ardından ilk 11'deki yerini aldı. Kırmızı-lacivertliler Nihat Şahin, Güven Varol, Servet Çetin, Mitrovic, Serol Demirhan, Sadiku, Khalili, Oktay Delibalta, Nakoulma, Tita ve Welliton ilk 11'i ile sahada yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.