Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Trabzonspor Lokeren maçı hangi kanalda ve saat kaçta

Trabzonspor-Lokeren maçını İsrail Futbol Federasyonu'ndan Liran Liany yönetecek. Danny Krasikow ve David Elias Bitton'un yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Nissan Davidy olacak. Müsabakada Ziv Adler ve Menashe Masiah de ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

YAYIN D-SMART'TA

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma D-Smart ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL KADROSU

Trabzonspor'un muhtemel kadrosu şöyle:

Fatih Öztürk- Bosingwa, Belkalem, Medjani, Zeki Yavru, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Soner, Serdar Gürler, Yatabare, Cardozo

BİLET FİYATLARI: Kale Arkası 30, Maraton 50, Kapalı Kenar 80, Kapalı Orta 100, VIP 200, VIP Özel C-I arası 500 ve VIP Özel A-B sırası 1.000 TL.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.