Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

Trabzonspor UK 3,  Enfield United 1

AVRUPA SPOR/LONDRA - İngiliz Barnet liginde Londra’daki Türk toplumunu temsil eden Trabzonspor Uk takımımız yeni sezona fırtına gibi devam ediyor. Geçen pazar günü oynanan lig maçında Trabzonspor UK, Enfield United futbol takımını 3 gol atarak yenmesini bildi. Asbaşkan Hagi Sayın maç ile ilgili şunları söyledi:

“Oyunun ilk 5 dakikasında, penaltıdan gol yedik. Yediğimiz golü hemen unutarak oyunu kendimize çevirdik. Ergin, ceza sahasına bir köşeden güzel bir gol attı. Bu gol ile oyunda dengeyi bulduk. İlk yarı 1-1 geçtik. İkinci yarıda basmaya devam ettik ve ileriye dönük olan pek çok gol şansını değerlendiremedik. Neyse ki Kerems'in şutu liderliği elde edebildik. Oyuncumuz Fayad daha sonra oyunu bitirmek ve 3 puanı almak için üçüncü golü attı. Aferin çocuklar. MOTM-Mert, arkada harika oynadı ve çok sayıda klinik zorluklar yaşadı.”

Trabzonspor UK: 3 Enfield United : 1

Goller: Ergin, Fayad, Kerem

MOTM: Mert

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.