Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta Wolverhampton Nottingham Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu hava durumu 24 haziran seçimleri Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Trabzonsporun Akyazı Stadının yeni ismi ne oldu

18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan Akyazı'da artık geri sayılma geçildi. Bordo mavililerin ikinci yarıdan itıbaren maçlarına ev sahipliği yapacak stadyumla ilgili en çok merak edilen konu, isminin ne olacağı...Konuyla ilgili Trabzonspor Kulübünden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bordo mavili taraftarların en fazla merak ettiği konular arasında bulunan stadyum ismiyle ilgili verilmiş bir kararın olmadığı öğrenilirken yerel basından flaş bir iddia geldi.

"ŞENOL GÜNEŞ SPOR KOMPLEKSİ"

61Medya'nın haberine göre; Trabzonspor yönetimi, Akyazı Spor Kompleksi'nin adını "Şenol Güneş Spor Kompleksi" olarak belirledi. Bununla ilgili olarak resmi bir açıklama yapılmazken konunun uzun süredir Trabzonsporlu yöneticilerin gündeminde olduğu ifade edildi.Şenol Güneş Kompleksi adının stadyumun bulunduğu bölgeye verileceği Akyazı Arena'nın isminin ise sponsor ve yönetimin belirleyeceği bir kararla değiştirileceği aktarıldı.

ŞENOL GÜNEŞ: ŞEHRE KATKISI OLACAKSA SAYGI DUYARIM

Trabzonsporlu bazı taraftarlar destek tweetleri atarken bazıları da karara tepki gösterdi. Şenol Güneş'in konuyla ilgili açıklamaları ise şöyle: "Bana da mesaj atanlar oldu resmi bir şey gelmedi. Bu konuda bir şey düşünmedim. Bir yere düşünülüyorsa o düşünene teşekkür edilir ama beklentim olmadı. İstanbul'da birçok yere ismim verildi. Dolayısıyla Trabzon'da şehirle ilgili taraftar olsun bütün camianın bende emeği var. Eğer benim ismim veriliyorsa onlar adına verilecektir. Zaten ben Trabzon'un kendisiyim. Şehre katkısı olacaksa saygı duyarım. Hiç olumsuz bakmam. Ben unvanların makamların benim üzerimde bir şey olacağını düşünmem. Ben işimi iyi niyetle yapan biriyim. Bu konu gündeme gelirse rahatsız olan biri varsa ben dışında kalır ona yardımcı olurum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.