Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Geri dönüşüm Türk toplumu için COVID-19 aşı Gelir eşitsizliği koronavirüs Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Aktuel Event filiz

Bu haber kez okundu.

Türk Toplumu Futbol Federasyonundan KKTC'li Bakanlara Plaket

AVRUPA AJANSI (AVA) SPOR/Veysal Çadır - Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) 2019-2020 Futbol Sezonu Sponsorlar Ödül Gecesine görkemli katılım. Türk Toplumu Futbol Federesyonu Doğu Londra'nin Walthamstow bölgesinde yer alan Wadham Lodge Spor kompleksinde 2019-2020 futbol sezonunda Federasyona destek veren sponsorlarına ödül gecesi düzenledi. TTFF ana sponsoru bu yılda Akol Properties oldu. 

Avrupa Gazete ve Avrupa Spor servisi sponsorlardan

TTFF 2019-2020 Futbol Sezonu Sponsorlar Ödül Gecesine ilgi büyük oldu. Londra'da faaliyet gösteren sponsorlar, TTFF yönetim kurulu ve TTFF liglerinde faaliyet gösteren takımların yetkilileri, oyuncuları ve basının yanısıra, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden Turizm ve Çevre Bakanları Dr Ünal Üstel ile Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı, TTFF ana sponsoru Akol Properties Group Başkanı Niyazi Sanal da şeref misafirleri olarak katıldılar. Avrupa Gazete ve Avrupa Spor servisi Türk Toplumu Futbol Federasyonu sponsorlarından. 

TTFF Başkanı Serdar Sarı, Turizm Bakanı Ünal Üstel'i federasyona verdiği destekten dolayı bir plaketle ödüllendirdi.

Bakan Hasan Taçoy’dan Birlik ve beraberlik vurgusu

KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, 43 yıldır zorluklara rağmen çalışan federasyonun, aile bütünlüğünü de sağladığını söyledi.

İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türklerin birlik ve beraberliğinin önemine değinen Taçoy, bu birlikteliğin KKTC’ye yansıyarak güç vereceğini ifade etti.

Cyprus Paradise Direktörü Muhammet Yaşarata 'Teşşekkür Belgesi'ni Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel'den aldı.

Bakan Üstel: Sesinizi daha çok dinleyeceğiz

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, KKTC’den kilometrelerce uzakta olan Kıbrıslı Türk gençlerin değişik kültürler arasında kendi kültürüne sahip çıkması ve tanıması için gösterilen gayreti takdir etti.

Federasyon çatısı altında toplanan Kıbrıslı Türk gençlerin, birlikteliğinden güç doğduğunu vurgulayan Üstel, “Gençlerimizin bir arada olması, kendi örf, adet, kültürleriyle birlikte spor faaliyeti yapması güzel bir olaydır. 

Bakan Ünal Üstel ile Bakan Hasan Taçoy, TTFF ana sponsoru Akol Properties Group Başkanı Niyazi Sanal, TTFF Başkanı Serdar Sarı, Başkan yardımcısı Osman Ercen

Oya Tuncalı: “Federasyon İngiltere’de çok güçlü”

KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı, Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun İngiltere’de çok güçlü bir camia olduğunu belirterek gençleri spor amacıyla bir araya getirdiklerini söyledi.

Federasyonun yaptığı çalışmalarla Kıbrıslı Türk gençleri bir araya getirdiğini belirten Tuncalı, buna destek olan KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı ile Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı başta olmak üzere tüm sponsorlara teşekkür etti.

Bakan Hasan Taçoy, TTFF Başkan yardımcısı Osman Ercen

Serdar Sarı: Görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Başkanı Serdar Sarı, KKTC’yi tanıtmak, kültürümüzü gençlere aktarmak için çaba gösterdiklerini söyledi.Sarı, görevlerini layıkıyla yapmaya özen gösterdiklerini ifade ederek devletlerini tanımasını sağlamak, Kıbrıs Türk kimliğini yaşatmak için çaba harcadıklarını belirtti.

TTFF Federasyon çatısı altında toplanan Kıbrıslı Türk gençleri

TTFF 2019/2020 sponsorları :

“AKOL Group, Euromed Maritime Taşımacılık Şirketi, Vatan Catering, Cyprus Paradise, CML Steel, Caria Holidays, ADPL, Cudworth Taxi, Best Motors, Mustafa Ercen, 1 Stop MOT Centre, Erbiller, Dosthane, Balıkçıoğlu Kıbrıs Tiyatrosu, Akdeniz Süpermarket, ID Taxi, Mems Barbers, Coversure Insurance, Worth’s Bakery”

(soldan) Niyazi Sanal, Bakan Hasan Taçoy, TTFF Başkanı Serdar Sarı, Büyükelçi Oya Tuncalı, Tuncel Nalbantoğlu, Bakan Ünal Üstel ve Vetran Ligi Başkanı Kemal Soyer

Cudworth ID Taxi, İrfan Davulcular, Bakan Ünal Üstel ile Bakan Hasan Taçoy, Niyazi Sanal, TTFF Başkanı Serdar Sarı, Başkan yardımcısı Osman Ercen, Ozan Beliger, Mehmet Nasifoğulları

İngiltere Kahramanmaraş Futbol Takımı Sorumlu Başkanı Poyraz Çadır, Bakan Ünal Üstel ve Bakan Hasan Taçoy ile 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.