Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Londrada çocuk felci virüsü son durum Psikolog Alptekin Aydin Avrupalı Bitti Dediğin Anda Kaderin Yeniden Yazılır ÇATI londra Atatürk

Bu haber kez okundu.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu‘ndan muhteşem gala

AVRUPA AJANSI SPOR/LONDRA - İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu 2018-2019 futbol sezonunu Grand Palace saloununda yapılan muhteşem bir baloyla kapattı. 27 Mayıs akşamı yapılan galada Londra futbol dünyası kupa ve başarı ödülleri tören ile sahiplerini buldu. İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Serdar Sarı ve Ozan Beliger, İrfan Davucular ile tüm yönetim kurulu ile Veteran Ligi başkanı Kemal Soyer evsahipliğinde düzenlenen galaya T.C.Londra Başkonsolos Yardımcısı Mert Sav, KKTC Londra Temsilci 1. Sekreter Esra Emin, KKTC Londra Temsilciliği Eğitim ve Kültür Ataşesi Gülgün Özçelik, Account Direct Plus ortaklarından Enver Kannur, Tuncel – Türkan Nalbantoğlu, Avrupa Gazetesi sahibi Vatan Öz ve eşi Güzel Öz, ünlü teknik direktör Koray Palaz, Cllr, Ahmet Karahasan ve cllr Mustafa Çetinkaya, TTFF eski başkanları, takım temsilcileri futbolcular, sponsorlar katıldı. Galayı ünlü tiyatrocu Osman Balıkçıoğlu sundu. 2018.2019 Ttff 2.Lig Kupası Ltm Fc Ümit Çıkıkçıoğlu teslim aldı.

Boğaziçi Ödülleri sildi süpürdü

Yeni Boğaziçi adına Erdoğan Baca şunları söyledi: “Tebrikler Boğaziçim. 2018 / 2019 sezonumuzu böylece bitirmiş olduk. Buradan futbolcularımıza manejerlerimize yönetım ve taraftarlarımız ile olmasa olmazımız olan sponsorlarımıza teşekkür eder, desteklerının devamını dilerim.”

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Serdar Sarı, T.C.Londra Başkonsolos Yardımcısı Mert Savve KKTC Londra Temsilcisi 1. Sekreteri Esra Emin

YENİ BOGAZICI LONDRA FC 2018/19

U14 league champions

U14 federation cup champions

U14 23 nisan champions

U14 19 mayis cup champions

U14 community shield winners

U16 league runner up

U16 federation cup runner up

U16 19 mayis cup runner up

U16 charity shield winners

FIRST TEAM fed cup runners up

YENİ BOGAZİÇİ GENTLEMAN CLUB OF THE YEAR

2018.2019 Ttff 2.Lig Kupası Ltm Fc Ümit Çıkıkçıoğlu teslim aldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.