Öne Çıkanlar Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları Tugay Durak The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Dünya Eğitim Forumu Girne Üniversitesi Türkler

Bu haber kez okundu.

Türkiye Brezilya maçı saat kaçta hangi kanalda

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Özbekistan Futbol Federasyonu'ndan Ravshan Irmatov yönetecek. İki takım, yarınki maçla İstanbul'da 58 yıl sonra karşı karşıya gelecek. Türkiye ile Brezilya arasında 1956'da İnönü Stadı'nda yapılan maçı konuk ekip 1-0 kazanmıştı. Hazırlık maçında Brezilya ile karşılaşacak olan ve son 3 maçını kazanamayan ay-yıldızlı ekip 91 yıldır oynadığı 248 özel karşılaşmada 88 galibiyet aldı, 94 kez de rakiplerine yenildi. Milliler, oynadığı son 7 özel maçın 6'sını kazandı. Karşılaşma 20.30'dan itibaren Show TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.