Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt

Bu haber kez okundu.

Türkiye Kazakistan maçı hangi kanalda, saat kaçta

Türkiye Kazakistan maçı iki takım için de büyük önem taşırken, maçın favorisi ise A Milli takım olarak görülüyor. Bu önemli grup maçı iki takımın da EURO 2016'ya katılabilmesi yönünde kritik bir viraj olarak dikkat çekiyor. Türkiye Kazakistan maçı bugün saat 21:45'te, Show TV kanalından canlı olarak izlenebilecek. Show TV kanalından şifresiz olarak saat 21:45'ten itibaren izleyebileceğiniz Türkiye - Kazakistan maçı öncesi Türkiye'nin ilk 11'i netleşti. Euro 2016 Grup Elemeleri'nde Kazakistan ile karşılaşacak olan Türkiye'de futbolculardan İsmail Köybaşı ile Futbol Direktörü Fatih Terim bir basın toplantısı düzenledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.