Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Azerbaycanın başkenti Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Geri dönüşüm

Bu haber kez okundu.

Türkiye Ralli Kadın Pilotlar Şampiyonu o ödülün sahibi oldu

Türkiye Ralli Şampiyonası'nda kırılması zor bir rekora imza atarak son 5 yılın Kadın Pilotlar Şampiyonu olan Simin Bıçakcıoğlu'na bir ödül de Uluslararası Radyocular Birliği(IRU)'nden geldi.Her yıl düzenlenen "Alkışı Hak Edenler" ödüllerinde bu yıl Simin Bıçakcıoğlu "Alkışı Hak Eden Kadın Sporcu" kategorisinde ödülün sahibi oldu.Televizyon, gazete, kültür sanat, şehircilik, siyaset gibi birçok alanda isim ve kuruluşa ödül verilen gecede "Alkışı Hak Eden Kadın Sporcu" ödülü; kırılması zor bir rekora imza atarak son beş yılın Kadın Pilotlar Şampiyonu olan Simin Bıçakcıoğlu'na verildi.

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Simin Bıçakcıoğlu kazandığı ödül ile ilgili yaptığı açıklamada;"2017 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda Kadın Pilotlar Şampiyonu olmamın benim için ayrı bir önemi var. Birincilik serimi 5 yıla çıkardım ve Türkiye Ralli Şampiyonası'nda kırılması zor bir rekora imza attım. Uluslararası Radyocular Birliği tarafından düzenlenen bu gecede onure edilmek mutluluk verici. Bu ödüle beni layık gören ve beni gönülden destekleyen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.