Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Üç büyükler 23 Nisan dolayısıyla mesaj yayınladı

Fenerbahçe Kulübünden, başkan Aziz Yıldırım imzasıyla yayımlanan mesajda, "23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulmasıyla egemenlik kayıtsız şartsız millete teslim edilmiş ve ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü çocuklara armağan etmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 96. yıl dönümünde değerli çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyorum." denildi.

Beşiktaş Kulübünden, başkan Fikret Orman imzasıyla yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıl dönümü de olan 23 Nisan'ın milletimiz için anlamı büyüktür. Türkiye Cumhuriyeti'nin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihte yerini alan 23 Nisan'ın, aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması, ülkemizin çocuklara verdiği önemi sergilemektedir. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize ve tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu vesileyle, tüm çocuklarımızı ve yavru kartallarımızı sevgiyle kucaklıyorum."

Galatasaray Kulübünün kutlama mesajında ise, "Ulu önder Atatürk’ün geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun." ifadesi paylaşıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.