Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş Bozcader londra yönetim kurulu

Bu haber kez okundu.

UEFA Şampiyonlar Liginde eşleşmeler belli oldu mu

Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonları UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final kura çekimi yapıldı

İşte Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmeleri:

Real Madrid - Atletico Madrid

Monaco - Juventus

İşte UEFA Avrupa Ligi eşleşmeleri:

Ajax - O. Lyon

Celta Vigo - Manchester United

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından yarı final turunda eşleşmeler belli oldu.

İspanyol takımlarının eşleşmesinde organi̇zasyonun son şampi̇yonu İspanyol temsi̇lci̇si̇ Real Madrid, ilk maçta Atletico Madrid'i evinde ağırlayacak.

Yarı finalin diğer müsabakasında ise Fransa temsilcisi Monaco ile İtalya ekibi Juventus karşılaşacak. İlk karşılaşma, Fransa'da gerçekleştirilecek.

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde ilk maçlar 2-3 Mayıs'ta, rövanşlar ise 9-10 Mayıs'ta oynanacak. Final maçına ise 3 Haziran'da Galler'in başkenti Cardiff'teki Ulusal Stadyum ev sahipliği yapacak.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Bayern Münih'i elerken bırakırken, Juventus ise Barcelona'yı saf dışı bırakmıştı. Atletico Madrid, Leicester City'i, Monaco ise Borussia Dortmund'u eleyerek yarı finale kaldılar.

Şampiyonlar Ligi yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçları 2-3 Mayıs'ta, rövanş maçları ise 9-10 Mayıs'ta oynanacak. Şampiyonlar Ligi finali ise 3 Haziran günü Galler'in Cardiff şehrinde oynanacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.