Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Valencia, Atletico'yu mağlup etti

Valencia bu galibiyetle puanını 17'ye yükseltirken, Atletico Madrid ise 14 puanda kaldı. La Liga'da 7. hafta karşılaşmalarında sahasında Atletico Madrid'i ağırlayan Valencia, rakibini 3-1'lik skorla mağlup etti. Atletico Madrid, bu skorla bu sezon ligeki ilk mağlubiyetini alırken, maça ilk 11'de başlayan Arda Turan, 69 dakika sahada kaldı ve ardından yerini Raul Jimenez'e bıraktı. Goller; 6. dakikada Miranda (kendi kalesine, 7. dakikada Andre Gomes ve 13. dakikada Nicolas Otamendi'den geldi. Atletico'nun tek golünü 29. dakikada Mandzukic kaydetti. Valencia bu galibiyetle puanını 17'ye yükseltirken, Atletico Madrid ise 14 puanda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.