Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Yıldız isimler dev derbide forma giymeyecek

Spor Toto Süper Lig’de 6. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. İki takımın da mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı maçta Fenerbahçe ve Beşiktaş, yıldız futbolcularını kullanamayacak. Fenerbahçe’den iki, Beşiktaş’tan ise bir yıldız, maç kadrosundan çıkarıldığı için derbide görev yapamayacak.
Fenerbahçe’de Dinamo Zagreb maçının son taktik antrenmanında sakatlanan Martin Skrtel, tam olarak iyileşmediği için Beşiktaş maçı kadrosundan çıkarıldı. Kadroda yer almadığı içinkampı terk eden Martin Skrtel ile birlikte Phillip Cocu tarafından kadroya alınmayan Roberto Soldado da tesislerden ayrıldı. Sakat Martin Skrtel ile birlikte Roberto Soldado da Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde takımındaki yerini alamayacak.
Martin Skrtel’in yerine Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde savunmanın ortasında Roman Neustadter ile birlikte Diego Reyes’in oynaması bekleniyor. İkili, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb ile oynadığı maçta da birlikte görev almışlardı.
BEŞİKTAŞ’TA ADRIANO KADRODAN ÇIKARILDI
Fenerbahçe ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak Beşiktaş’ta da sakatlığı süren Adriano, karşılaşmada oynayamayacak. Takımdaki yerini alıp alamayacağı merak konusu olan Adriano, iyileşemediği için Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından Fenerbahçe maçı kadrosundan çıkarıldı. Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş’ın sol bekinde Caner Erkin’in görev alması bekleniyor.
Adriano ile birlikte kırmızı kart cezalısı olan Gary Medel de Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerini alamayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.