Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind

Bu haber kez okundu.

ZAZA FC LONDON ATATÜRK KUPASI ŞAMPİYONU

Veysel Poyraz Çadır / Avrupa Ajansı (AVA) Londra-İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) 19 Mayıs Atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramını düzenledikleri görkemli bir açık hava stadyum geçit töreni ve futbol turnuvasıyla kutladı. Yedili takımlar halinde yapılan turnuvaya gösterilen ilgi büyüktü. TTFF yönetim kurlunun tam kadro hazır bulunduğu törene Limasollular Derneğin'den Kıbrıs Türk Toplumu (TCAA) derneğine, futbol takımlarından duyarlı halka kadar geniş katılım sağlandı. TTFF Veteranlar Ligi Başkanı Kemal Soyer'in organize ettği veteranlar turnuvasıda büyük ilgi gördü. Stadyum geçit töreni muhteşemdi. Kuzey Londra Wood Green bölgesindeki White Heart Lane Sport Centre’de geçen pazar yağmurlu havaya rağmen kalabalık ve coşkulu şekilde yapılan kutlamada gençler bayramını kutladı, Atatürk’ü andı. 

ZAZA FC LONDON ATATÜRK KUPASI ŞAMPİYONU


 
İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu,19 Mayıs Atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramı için düzenledikleri futbol turnuvasında 14 takım arasında şampiyon ZAZA FC oldu. 2018 yılında kurulan ve kısa bir sürede adını duyuran Zaza FC yeni bir başarıya imza attı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen TTFF 19 Mayıs Atatürk Anma Gençlik ve Spor Bayramı turnuvasının bu yıl ki şampiyonu Zaza FC London oldu. 

Şampiyon ZAZA FC’nin maçları şöyle:
Zaza FC 3 Amed Spor 0
Zaza FC 1 MTG 0
Zaza FC 5 DTB 1

Yarı Final
Zaza FC 1 Yeni Bogazici 1 (Penaltilar Zaza FC 2-1 Kazandi)

FİNAL
Zaza FC 1 MTG 0


İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Osman Ercen ve Asbaşkanı İrfan Davulcular'dan Yönetim Kurulu adına teşekkür 

Ercen: “Değerli halkımız, kıymetli sponsorumuz, çalışma arkadaşlarım ve  geleceğimiz olan gençlerimiz; Göreve geldiğimiz günden yani yaklışık bir yıldan beri tüm zorluklara rağmen toplumuza hizmet etmeye devam ediyoruz. Ben ve tüm ekip arkadaşlarımız yılmadan, yolumuzdan vazgeçmeden mücadeleye ve çalışmalarımıza devam ettik. Sizlerin de gördüğü gibi bugünlere ulaştık. Hepimizin hayatında yeri olan 19 Mayıs Atatürk’ü anma ,gençlik ve spor bayramının kutlanması amacıyla düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvası kelimenin tam anlamıyla başarıya ulaşmıştır. O kadar kötü hava şartlarına rağmen katılımın yürksek olması şahsımı ve yönetim üyesi çalışma arkadaşlarımı fazlasıyla mutlu etmiştir.” 

Les Ambassadeurs’a teşekkür

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Osman Ercen: “Sponsorumuz Falyalı Grup Les Ambassadeurs adına bizden emeklerini esirgemeyen sayın Timur Öztürk başta olmak üzere, futbol kulüplerimize, günümüzün gerçekleşmesinde katkılarını sunan ve katılım sağlayarak destek olan tüm dernek, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim.Daha güzel yarınlarda daha başarılı etkinliklere hep birlilkte imza atmak temennisiyle. TTFF Yönetim Kurulu adına Başkan Osman Ercen” 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.