Öne Çıkanlar Gallipoli Restoran Gallipoli angel Dilek Livaneli londra Atatürkçü Düşünce Derneği londra Türk markaları Londra Büyükelçisi Ertaş londra bayram Lig Şampiyonu Trabzonspor UK TTFF Discnow Cyprus Cyprus Premier Lig

Bu haber kez okundu.

Zenit Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri

UEFA Avrupa Liginin Son 32 Turu rövanş maçında Fenerbahçe, Zenit Petersburg deplasmanında mücadele verecek. 21 Şubat Perşembe günü saat 20.55'te oynanacak olan karşılaşmanın Bein Sports ekranlarında yayınlanması bekleniyor.
KULÜPTEN TARAFTARLAR İÇİN ÖNEMLİ DUYURU 
Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesi üzerinden taraftarlar için bazı duyurular yaptı. İşte, o açıklama;
"21 Şubat 2019 Perşembe günü, FC Zenit ve Fenerbahçe SK takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçı için FC Zenit Kulübü ve St Petersburg polis yetkililerinin Rusya’ya gidecek ve Rusya’da karşılaşmayı izleyecek olan taraftarlarımızın toplu olarak stadyuma transfer edilmeleri ve stattaki kısıtlamalara ilişkin BİLDİRİLERİ, aşağıda yer almaktadır.
• BULUŞMA NOKTASI: Maç günü saat 18.00’de taraftarlarımızın Zhdanovskaya Naberezhnaya, #11, Shell Benzin İstasyonu’nun önünde transfer için toplanması gerekmektedir.
• Taraftarlarımızı taşıyacak otobüsler polis eşliğinde 19.00’da stada hareket edecektir.
• Transfer ücreti 350 Rus Rublesi’dir. Amerikan Doları, Türk Lirası ya da herhangi bir banka kartı ödeme için kabul edilmemektedir.
• Polis, Fenerbahçe taraftarlarının birlikte ya da tek başına yürümemelerini ve ev sahibi taraftarlarla karşılaşmamaları için toplu taşıma araçlarını kullanmamalarını öneriyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.