Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye ULEZ

Bu haber kez okundu.

Vine maceraları sona eriyor, yerine Hype geliyor

Sunumunuza müzik, fotoğraf ve video ekleyebiliyorsunuz ve düzenlemeyi istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Yayınınızın sadece kamera ile yakaladığınız görüntüler olması da gerekmiyor. Ayrıca Periscope veya Facebook Live gibi örneklerden çok daha fazla çift yönlü etkileşim bulunmakta ve izleyiciler, soru sormak ve cevaplamak için, oy vermek için veya yorumlarını göstermek için daha doğrudan yöntemlere sahip. Bunun sonucu olarak hizmetin ilgi odağı, anlık olaylar yerine daha önceden ayarlanmış çalışmalar oluyor. Örneğin test kullanıcıları, uygulama için haber ve konuşma programları ürettiler. Ayrıca eğer internet yıldızlığında gözünüz yoksa da, tatil anlarınızı arkadaşlarınıza bir medya bağlantısı dalgası göndermek zorunda kalmadan yakalamak için Hype oldukça iyi bir seçenek olabiliyor. Hype şu anda sadece iOS'da bulunuyor ve ekip Android sürümü üzerinde çalışıyor. Facebook ve Twitter'ın zaten bol miktarda canlı yayın hayranı bulunmakta ve ilgiyi bu önemli isimlerden çekmek oldukça zor olacaktır. Ancak bu yeni hizmet, diğer pek çok uygulamadan daha fazla şansa sahip olabilir. Bu uygulamada Facebook Live ve Periscope'un şu anda sunmadıkları özellikler bulunmakta ve bu özellikler aracılığı ile yapılabilecek yayınları artırmanın bariz bir avantajı olduğu kesin. En zor şey ise, bu yeni özellikler için kullanıcıları Hype'a çekmek olacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.